Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 2 de maig de 2010

Laura Gallego, una escriptora fascinant...

LAURA GALLEGOLaura Gallego va començar a escriure als onze anys i el 1998 va guanyar el premi Vaixell de Vapor. Entre les seues novel·les, dirigides principalment al públic juvenil, destaca la seva trilogía més conegudes, Memòries d'Idhun .Les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes.Laura Gallego escriu en castellà, però la major part d'obres estan traduïdes al català. Les seues obres més importants són:
Finis Mundi, una obra que tracta sobre la destrucció del món, jo no me l'he llegida però tinc pendent llegir-me-la.
Després destaquem Cròniques de la Torre un llibre de fantasia màgia i amor.
El primet llibre de les Cròniques de la Torre és la Vall dels Llops.El segon llibre de les Cròniques . Les seues obres més importants són:
Finis Mundi, una obra que tracta sobre la destrucció del món, jo no me l'he llegida però tinc pendent llegir-me-la.
Després destaquem Cròniques de la Torre un llibre de fantasia màgia i amor.
El primet llibre de les Cròniques de la Torre és la Vall dels Llops.El segon llibre de les Cròniques és la Maldición del Maestro, aquest jo me l'he llegit en castellà.El tercer llibre és la Llamada de los Muertos, aquest també me l'he llegit en castellà.
I l' últim, que tambe me l'he llegit en castellà, és Fenrris el Elfo. Els he llellit en castellà perquè a la biblioteca del meu poble, no estaven en valencià.
Aquesta col·lecció és fascinant, sobretot el segon llibre, que la història que compta t'atrapa tant que no pots parar de llegir-lo.
També destaquem Mandragora un llibre de fantasia, amor i màgia negra i blanca.
Mandragora sigué el primer llibre que em vaig llegir de Laura Gallego. El vaig llegir als
huit anys, però com no el vaig acabar d' entendre, no vaig poder disfrutar-lo tant.
Als deu anys el vaig llegir una altra vegada i sí que l'entenguí, em vaig quedar bocabadada. Et posaves en el personatge i no podies parar de llegir-lo, per això des d'aleshores Laura Gallego és la meva escriptora favorita.


Un dia passejant pel Corte Ingles vegui una nova col·lecció de futbol de Laura Gallego, jo li ho diguí a la meva mare, però ella em digué que no seria tant interessant com la resta d'obres. Quan arribà el dia del meu aniversari (26 de febrer de 1999)em regalaren un llibre d'aquesta col·lecció de futbol. Em quedí impressionada. Era molt divertida, lleugera de llegir . Els personatges eren més reals, xiquets i xiquetes de segon d'Eso. Eren personatges molt pròxims i això m'atrapava en la lectura.També tractava sobre l'adolescència, de com ho passaven i com s'ho arreglava una de les protagonistes de l'equip per aprovar el trimestre. El tema em va interessar molt.
Ara, aquest mes he llegit que eixia el número ciquè d'aquesta col·lecció la Sara i les golejadores, el títol del llibre es: Las goleadoras no se rinden, està en castellà, no esta traduït encara, però prompte ho estarà, aleshores jo me'l compraré.
Si alguna persona llig aquest blog, escriviu un comentari, quan el llibre estiga traduït i digau-me on l'heu aconseguit.

Ara m'estic llegint Juguem la lliga. En el proper blog us contaré coses del llibre!!!

FINS ARA!!