Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 15 de novembre de 2010

Presentem a Raquel Ricart, una escriptora que cal llegir

RAQUEL RICART, DE BÉTERA, UNA ESCRIPTORA DELS OCTUBRE

Foto de Raquel Ricart

Hola seguidors i seguidores hui us vaig a parlar sobre el llibre que ha escrit Raquel Ricart, una escriptora molt important perquè ha guanyat el premi més important del Pais Valencià, Els Octubre . He triat aquesta autora perquè fa tres anys comencí a llegir-la i també perquè és de Bétera, el meu poble . Fa quasi tres anys em vaig llegir el primer llibre de Raquel: Van
ploure Estrelles, m’agradà molt encara que hui quasi no me’n recorde ...me l’hauré de torna a llegir.


foto de la portada del llibre del quadern d'Angela

Aquesta última setmana m’he llegit un altre llibre seu i us el voldria presentar.
El llibre tracta sobre una xiqueta adoptada de Xia’n, una ciutat de la Xina .Àngela, la protagonista, ha cumplit 12 anys i els seus pares li han regalat un quadern, allí ella escriu esdeveniments importants i històries que s’inventa.

A mi el que més m’agrada és la relació que té Àngela en sa mare, i amb Gaspar , un amic seu, i també les relacions que tenen els personatges dins les històries que ella escriu. M’agrada la relació amb la mare perquè ella i la mare és conten somnis , esdeveniments importants i secrets que després escriu en el seu quadern . La relació amb Gaspar és molt bonica perquè els dos comparteixen un secret: els dos són adoptats de la Xina i comparteixen aquest secret en la mirada i amb els sentiments, així ho pensa el personatge Àngela.

Els primers capítols em costaren enganxar-me, perquè jo soc una persona que sempre m’agrada conéixer de seguida la trama . Però a partir del capítol set, L’ull que plorava, la lectura sigué molt ràpida, perquè la mare li conta un somni molt interessant i ella comença a escriure històries fascinants . No us les vaig a contar ... perquè si no vos trenque la curiositat.

El llibre està molt bé perquè t’anima a continuar llegint la història ,que és bonica i tendra i et fa posar-te en el lloc del personatge .
Si voleu saber més podeu anar a secretaria i dir-li a Amparo que us done el llibre i per a qui no ho conegau podeu anar a qualsevol llibreria.
Us el recomane !!!
Ja tinc ganes de llegir el següent llibre Les ratlles de la vida ,guanyador dels Octubre d’aquest any.


FINS AVIAT!