Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 12 de setembre de 2010Fa molt de temps que no escric però una de les últimes novetats d’aquest estiu és que he vist la pel·lícula de Percy jackson i el lladre del raig . La pel·lícula està prou bé . El que més m’ha agradat és quan els personatges entren a l´Olimp.

La pel·lícula tracta sobre Percy, un semidéu fill de Poseidó.Zeus creu que Jackson ha robat el seu raig i que si no l’entrega a mitja nit ,farà miques als humans . Tot açò duu a Jackson i al seu cuidador a un campament de semidéus (persones que són meitat deu meitat mortal).Allí Jackson coneix a la filla d’Atenea i a Hades, que té a la seva mare atrapada a l’infern.A partir d’ahí els seus amics van a buscar a sa mare a l’infern. Per entrar i eixir de l’infern han de trobar les tres perles de Persèfone : una està en el cau de Medusa, una altra en el Partenon i l’última en un casino de las Vegas .En cadascun d’aquets llocs ha de lluitar contra Medusa , Hidra i els de Lotus.

La pel·lícula és de riure, d’ aventures i molt entretinguda Està molt ben feta, sobretot pel que fa als efectes especials i la història de la mitologia, que està molt ben lligada.

Us la recomane!!!

EN EL PROPER BLOG US CONTARE UNA GRAN DESCOBERTA DE L’ESTIU…MAITE CARRANZA

FINS AVIAT!!!