Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 26 de setembre de 2010

MAITE CARRANZAMAITE CARRANZA, UNA DESCOBERTA DE L'ESTIU


Com ja us vaig contar aquest estiu he fet una gran descoberta: he llegit l’escriptora Maite Carranza .
Aquest any, en Febrer, el dia del meu aniversari Josep, un amic dels meus pares, em va regalar un munt de llibres, un d’aquets, el clan de la lloba de Maite Carranza.
Ocurrí que a l’estiu,com que tenia molt de temps lliure, agarrí els llibres que em regala Josep i em llisqui el resum del llibre (cordelluna, la veu de la matinad,a el futbol i l’amor són incompatibles, glostairan, molly moon i el clan de la lloba)
El contingut de tots em semblava de por, fins que agarrí el llibre de Maite Carranza i comencí a llegir.Al acabar el llibre descobrí que era una triología i, com m’agradá tant, em comprí el 2n llibre i el 3r llibre. Quina emoció!

Llibre el clan de la lloba 1r llibre de la triología la guerra de les bruixes . El1r llibre,El clan de la lloba em va semblar molt interessant ,sobretot quan estan buscant a la mare de la protagonista. És un moment de molt de misteri , i et preguntes ... que passarà...? Això fa que t’enganxes al llibre.
Us el recomane!!!
Llibre el desert de gel 2n llibre de la triología la guerra de les bruixes.


El segon llibre L’edat de gel m’agradà també molt perquè és la mare de la protagonista explica la història de la seua vida i la vida del seu pare, una vida plena d’intrigues. També hi ha molt de misteri i estima entre els personatges .En un viatge a Saragossa, en anar i en tornar, d’una tirada, em vaig llegir tot el llibre. Menys mal que el tercer llibre el tenia a casa ... perque la continuació era molt interessant.

Llibre la malediccio d'odi 3r llibre de la triología la guerra de les bruixes.


Del 3r llibre, la Malediccio d'odi, el que més m’agradà fou el final, la guerra entre les bruixes.
Aquí us deixe informació sobre la we b de Maite Carranza .
Jo ja l’ he visitada conté informació sobre tots els seus llibres i una ampla Bibliografia
. http://www.maitecarranza.com/
També us deixe informació sobre la web la guerra de les bruixes. http://www.laguerradelesbruixes.com/

FINS AVIAT!!!

2 comentaris:

 1. io tmbe mels e llegit i man ancantat

  ancantades d coneixet

  som les bloggeres dl blog LAS MEJORES COSAS AL AMANECER

  Clara i Joana

  ResponElimina
 2. yo he leido FRENA CÁNDIDA FRENA y me a encantado queria decir a la autora Maite Carranza que ha sido muy buena eleccion aver que acer este libro

  ResponElimina