Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 22 de maig de 2011

Per a la classe de sise

He passat un bon any amb vosaltres, perquè hem jugat, encara que aquest any no tant com altres anys, i això ho he tirat de menys. A mi encara m'agrada correr pel pati amar-me i jugar a algun esport, però entenc que a d'altres persones els agrade parlar. Hem ballat, i sobretot les xiques hem parlat. L'any que ve ja anem a l'ESO, encara que jo no tinc moltes ganes d'anar-hi, no perquè vaja a ser un curs difícil, que crec que no ho serà. Però m'ho he passat ´tant bé en primaria, que ara enyoraré: Tiraré de menys a les mestres de primaria: Anna, Conxin, Marisa, Emmi, Júlia, Creu, Sandra, Teresa, Emma, Maria i Amparito, a la que m'he estimat molt aquets darrers anys.També els mestres com no als que els he tingut molta estima, perquè amb tots ho em passat bé:Ferran, Ivan i Albert.He de dir-vos que hem aprés tots junts i ens hem divertit també, encara que de vegades hem fet un poc la guitza...Però...som uns angelets. En resum, Hem fet moltes coses junts aquets des que teniem dos i tres anys . Enguany hem de dir adeu a primaria, No...!!! Espere que vosaltres, mestres i companys, també s'ho heu passat bé aquets anys.
Menys mal que encara queden les colònies per a divertirnos tots junts, banyar-nos i xarrar un poc o alguns/es molt...
L'any que bé pot ser coneixerem a nous companys.Els donarem la benvinguda com cal i també l'estima que mereixen.De tots aquests anys que hem passats junts en ha quedat l'amistat d'estimar-nos tots i totes, encara que estiguem separats per grups. Però no cal oblidar els bons moments que hem passat junts i juntes

SOU LA MILLOR CLASSE QUE HE POGUT TINDRE, US ESTIME MOLTISSIM

1 comentari:

  1. Hola, Roser!
    Soc Cris. He vist aquest única entrada i m' ha agradat molt encara que jo no vaig a la teua classe, ni tansols al mateix colegi.
    He intentat fer-me seguidora teua però , al contarie que en altres blogs, no hi ha cap lloc on posse .
    Bueno, adeu.

    ResponElimina