Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 12 d’agost de 2011

l'Ateneu de Bétera, un espai on pots gaudir aquest estiu


Un espai on pots gaudir aquest estiu és l'Ateneu de Bétera.

L'Ateneu durant aquest temps, per a mi, ha sigut un espai on he pogut gaudir molt de les activitats que fa, però per altra banda, perquè m'ha permés eixir en els amics i les amigues.

També us volia parlar sobre les activitats que han fet a l'Ateneu aquesta setmana.
Han fet dos tallers, un cada dia, jo he acudit als dos . Un taller tractava sobre les xarxes socials i l'altre sobre el vídeo. Jo us parlaré sobre el taller del vídeo, perquè el de les xarxes socials us el vaig explicar fa temps en una antiga entrada.

El taller que tractava sobre el vídeo el dirigia Vicent Partal, director del diari Vilaweb.
En primer lloc, ens explicà el muntatge d'un vídeo, com es fa i els passos a seguir. A mi em quedà clara una idea:Primer hem de pensar què volem fer, a continuació com ho volem fer, en realitat es tracta de fer-te un esquema mental per a ordenar les idees.

A continuació del muntatge parlà sobre vimeo i youtube, dos programes on podies penjar vídeos. Youtube té una ventaja, que pots vore vídeos en directe, cosa que vimeo no ho té desenvolupant encara.
La ventaja de vimeo es que té molt bona resolució, és a dir que es veu millor. A més vimeo encara no és tant conegut com youtube, i no el consulta tanta gent.

Per finalitzar ens ensenyà pàgines webs per vore partits de futbol, notícies i series en directe, Però el que més m'agradà fou que ens ensenyà una pàgina on podiem vore la tv3, encara que tot no es poguera veure en directe. El programa on podeu vore TV3 és TV3 a la carta

Vicent explicà molt bé el taller. Vicent té una veu tranquil·la i pausada, això fa que tot ho entengues detalladament.

VAIG GAUDIR MOLT I VAIG APRENDRE MOLT SOBRE EL VÍDEO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada