Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 11 d’agost de 2011

Lectures de vacances


Aquest mes de juliol he llegit alguns llibres :

He llegit Impacte de gel, i La ciutat invisible de . G. Harris, aquests dos llibres formen part d'una triologia però encara no m'he llegit l'últim. Tracten sobre l'arqueologia. No era gran cosa comparat amb Laura Gallego i Maite Carranza però tenia una narració que t'animava a llegir. El primer me'l comprí en la fira del llibre.Me'l van recomanar


A continuació he llegit La violinista de París, de Joan Pla. Aquest llibre té amor, per la relació de Célina i Bernat, els dos protagonistes . No m'ha agradat molt però vaig aconseguir acabar-me'l per la intriga que donava.


Després vaig treure de la biblioteca de Bétera El col·leccionista de rellotges extraordinari, un llibre de Laura Gallego apassionant i amb molta intriga. Al principi, quan em vaig llegir el resum no vaig donar-li molta importància al llibre, fins que vaig començar a llegir-lo. La veritat és que tot el que escriu Laura m'agrada, sóc una lectora fidel .És una meravella de llibre que només començar-lo t'anima a llegir-lo, us el recomane.

En aquest moment estic llegint-me Memòries d'Idhún, un llibre que no m'havia atrevit a llegir encara, ja us el contaré més endavant, en una altra entrada.

L'últim llibre que m'he llegit ha sigut El portal dels Elfs, de Herbie Brennan, el primer llibre d'una triologia d'una triologia. Aquest llibre tenia intriga i misteri però a mi no m'acavà d'agradar, realment no el vaig poder acabar, potser més endavant li trobaré més sentit, això em passa avegades en altres llibres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada